REZERVIRAJ - UPORABLJAJ - ŠPORTAJ

Športna ponudba v občini Slovenske Konjice

Rekreativna raba

(FIZIČNE OSEBE)

Atletski stadion Slovenske Konjice

Steza je iz materiala polytan WS, krog meri 200 m. Tekačem so na voljo štiri proge. Na stadionu je na voljo steza za skok v daljino, površina za suvanje krogle ter pripomočki za atletiko. Znotraj steze se nahajata dve igrišči za košarko ter igrišče za mali nogomet. Za uporabo je potrebna predhodna najava.

Bazen Slovenske Konjice

Bazen je odprt vsak dan od 10.00 do 20.00 ure, med 15. 06. 2024 ter 01. 09. 2024.

JUTRANJE PLAVANJE: torek & sobota ob 9.00

VEČERNO PLAVANJE: torek do 21.00

Možen je nakup dnevne, popoldanske in sezonske karte. Vse karte (sezonske, dnevne ter popoldanske) lahko kupite na blagajni bazena v času obratovanja.

Sezonske karte lahko uporabljate na bazenu v Slovenskih Konjicah in na Zbelovem.

Cenik 2024

Za sezonsko karto v sezoni 2024, ne potrebujete ničesar posebnega. Fotografirali vas bomo ob naročilu sezonske karte na blagajni bazena, sezonsko karto pa prejmete takoj.

Vsi osnovnošolci za sezono 2024 prejmejo kupon za 1 brezplačen celodnevni vstop.

Vabimo vas, da se osvežite v vročih poletnih dneh na bazenu.

Želimo vam prijetne poletne dni na konjiškem bazenu.

 

PONEDELJEK10.00 – 20.00
TOREK09.00 – 21.00
SREDA10.00 – 20.00
ČETRTEK10.00 – 20.00
PETEK10.00 – 20.00
SOBOTA09.00 – 20.00
NEDELJA10.00 – 20.00

Drsališče

Drsališče na umetni podlagi na Mestnem trgu v Slovenskih Konjicah je postalo tradicionalen del tako imenovane Zimske pravljice in je vse bolj priljubljeno tako med otroci kot tudi odraslimi. Drsališče v lokalno skupnost prinaša možnost druženja in praznično vzdušje. Drsanje (uporaba drsališča ter izposoja drsalk) je uporabnikom na voljo brezplačno.

Zelen plac

Prostor za sproščeno otroško igro ob Domu kulture v Slovenskih Konjicah obsega igralne hišice in klopi za rekreativno preživljanje prostega časa ter urbani fitnes. Prostor je uporabnikom na voljo brezplačno.

Športna dvorana Slovenske Konjice

  • Športna dvorana Slovenske Konjice je osrednji športni objekt v občini Slovenske Konjice in je namenjen športnim aktivnostim ter športnim in družabnim dogodkom. Skupna površina parketa znaša 1.200 m2, z uporabo dvižnih zaves pa se športna površina razdeli na tretjine. Označbe na parketu omogočajo igranje naslednjih košarke, nogometa, malega nogometa, rokometa, odbojke in badmintona. V dvorani se nahajata še plezalna stena in fitnes.

Dvorana je opremljena s tribunami, na katerih lahko sedi več kot 500 gledalcev, skupaj s stoli pa je v dvorani na voljo več kot 1000 sedišč. Nad dvorano Igrišče za mali nogomet, skate park ter igrišče za odbojko na mivki. Uporabnikom je na voljo:

  • Najem dvorane za praznovanje rojstnega dne
  • Najem dvorane za rekreacijo
  • Najem igrišča za odbojko na mivki
  • Uporaba fitnesa

ŠRC Dobrava

  • Športno rekreacijski center Dobrava je osrednji odprt športni objekt v občini Slovenske Konjice in je namenjen športnim aktivnostim ter športnim dogodkom. Obsega nogometni stadion s pravo travo, nogometno igrišče z umetno travo, igrišče za mali nogomet z umetno travo ter atletsko stezo (400 m). Uporabnikom je na voljo:
    • Najem igrišča za mali nogomet in igrišča z umetno travo
    • Najem ŠRC Dobrava

ŠRC Park

Športno rekreacijski center Park je center, ki ponuja mnogo možnosti za šport in rekreacijo v Slovenskih Konjicah. ŠRC Park zajema zunanje igrišče za košarko, zunanje večnamensko igrišče, zunanje igrišče za inline hokej, zunanja igrišča za tenis, tekaško stezo in fitnes na prostem. V ŠRC Park je objekt Plezalna hiša, na voljo so igrala primerna za različna starostna obdobja otrok. Večina športnih in rekreativnih površin v ŠRC Park je uporabnikom na voljo brezplačno.

Opisane športne površine so v upravljanju Zavoda za šport Slovenske Konjice. V kolikor želite uporabljati ali rezervirati navedene ali druge športne površine v občini Slovenske Konjice se lahko za več informacij obrnete na info@sport-konjice.si.

Atletski stadion Slovenske Konjice

Atletski stadion Slovenske Konjice je del športnega parka pri OŠ Ob Dravinji. Steza je iz materiala polytan WS, krog meri 200 m. Tekačem so na voljo štiri proge. Na stadionu je na voljo steza za skok v daljino, površina za suvanje krogle ter pripomočki za atletiko. Znotraj steze se nahajata dve igrišči za košarko ter igrišče za mali nogomet.

Drsališče

Zavod za šport Slovenske Konjice v sodelovanju z lokalnim podjetjem Isokon d.o.o. že vrsto let skrbi za popestritev zimskega športno-rekreativnega dogajanja. Podjetje Isokon d.o.o. je razvilo iz izdeluje panele iz umetne mase, ki se ponašajo z izjemno drsnostjo. Gre za ene najboljših panelov iz umetne mase na trgu. Inovacija je poimenovana FunICE. Zavod za šport Slovenske Konjice razpolaga z ograjo in ograjnimi paneli. Ponudba zajema najem drsališča tako rekoč »na ključ«. Dimenzija drsališča je 10 x 20 m, gre torej za 200 m2 drsalnih površin.

Zelen plac

Prostor za sproščeno otroško igro ob Domu kulture v Slovenskih Konjicah obsega igralne hišice in klopi za rekreativno preživljanje prostega časa ter urbani fitnes.

Športna dvorana Slovenske Konjice

Športna dvorana Slovenske Konjice je osrednji pokrit športni objekt v občini Slovenske Konjice in je namenjen športnim aktivnostim ter športnim in družabnim dogodkom. Skupna površina parketa znaša 1.200 m2, z uporabo dvižnih zaves pa se športna površina razdeli na tretjine. Označbe na parketu omogočajo igranje naslednjih košarke, nogometa, malega nogometa, rokometa, odbojke in badmintona. V dvorani se nahajata še plezalna stena in fitnes.
Dvorana je opremljena s tribunami, na katerih lahko sedi več kot 500 gledalcev, skupaj s stoli pa je v dvorani na voljo več kot 1000 sedišč. Nad dvorano Igrišče za mali nogomet, skate park ter igrišče za odbojko na mivki. Uporabnikom je na voljo:
• Najem dvorane za priprave in tekme športnikov
• Najem igrišča za odbojko na mivki
• Uporaba fitnesa
• Zakup dvorane z namenom organizacije dogodka

ŠRC Dobrava

Športno rekreacijski center Dobrava je osrednji odprt športni objekt v občini Slovenske Konjice in je namenjen športnim aktivnostim ter športnim dogodkom. Obsega nogometni stadion s pravo travo, nogometno igrišče z umetno travo, igrišče za mali nogomet z umetno travo ter atletsko stezo (400 m). Uporabnikom je na voljo:
• Najem glavnega nogometnega igrišča
• Najem igrišča z umetno travo
• Najem garderobe
• Najem ŠRC Dobrava

ŠRC Park

Športno rekreacijski center Park je odprt prostor, ki ponuja mnogo možnosti za šport in rekreacijo v Slovenskih Konjicah. ŠRC Park zajema zunanje igrišče za košarko, zunanje večnamensko igrišče, zunanje igrišče za inline hokej, zunanja igrišča za tenis, tekaško stezo in fitnes na prostem. V ŠRC Park se nahaja objekt Plezalna hiša, na voljo so igrala primerna za različna starostna obdobja otrok.

Opisane športne površine so v upravljanju Zavoda za šport Slovenske Konjice. V kolikor želite najeti, uporabljati ali rezervirati navedene ali druge športne površine v občini Slovenske Konjice se lahko za več informacij obrnete na info@sport-konjice.si.

has been added to the cart. View Cart