Obveščamo vas, da iz preventivnih ukrepov preprečevanja širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID 19) ter Odredbe o prepovedi zbiranja na prireditvah predavanje odpade. O novem datumu vas bomo obvestili. Hvala za razumevanje!

Zavod za šport Slovenske Konjice in Lambrechtov dom v sredo, 18. 03. 2020, ob 17.00, na Dvoru Trebnik v Slovenskih Konjicah (Grajska ulica 9) vabita na predavanje/delavnico “Navodila za uporabo”. Predavanje se izvaja kot zaključek rekreacije za seniorje, vstop je prost.Predavanje/delavnico bo izvedel James M.Tomazin, ki sporoča kot uvod na predavanje naslednje misli:

Vedno ko kaj kupimo, kupimo pralni stroj, kupimo televizijo, kupimo avto, karkoli pač, povsod dobimo pri nakupu navodila za uporabo.

Ob rojstvu človeka, najbolj »kompleksnega« sistema v vesolju, najbolj čudovitega sistema v vesolju, najbolj čudežnega sistema v vesolju, pa nam navodil ni nihče dal.
Nismo jih dobili mi, niso jih dobili naši starši, ni jih dobil nihče od naših prednikov…

Živimo v svetu, kjer se vse dogaja (pre)hitro, stalno nam »nekaj« manjka… Sploh pa danes na Zahodu celo življenje iščemo več časa. Vsi od otrok, do odraslih, do starostnikov… A tega nam navkljub iskanju, vedno kronično primanjkuje. Mi pa ga kar ne nehamo iskati.


Časa nam neprestano zmanjkuje!
Večino časa delujemo v simpatičnem sistemu.
Večino časa smo v stresu.
Večino časa so naše mišice napete.
Boleče situacije v telesu so naš vsakdanjik.
In to nam je postalo »normalno«.
Naših danosti, naših zaznav, našega čutenja, večinoma sploh ne uporabljamo…
Naše telo, je sploh še to naše telo? Vedno bolj nam je tuje, vedno manj smo povezani z njim.
Najhuje od vsega, sploh ne zaznavamo, ne čutimo, da NE zaznavamo, da NE čutimo!
Nismo krivi sami, naše okolje, sistem, nas je pripeljal do tega.
A vse vedenje, znanje je še nekje globoko v nas…

Na predavanju/delavnici bo poudarek na ozaveščanju o »povzročiteljih« neprijetnosti in o tem kako čudovito je v resnici telo, življenje vsakega od nas. Govorili bomo o tem, kako unikaten in čudovit je vsak od nas, o tem, kakšen čudež sploh je, da smo tukaj, da živimo…

Edino trajno v našem življenju je to, kar si naredil sam. Ali v šoli, ali v službi, ali v partnerskih odnosih, kjerkoli v življenju, tudi pri zdravju. Samo to je TRAJNO.

Kako pa to narediti?

Z boljšim občutenjem sebe, svojega telesa, občutenjem in sinergijo povezav v našem čudovitem sistemu možgani – duša –telo in z boljšo uporabo zavesti, znanja, izkušenj postopno preidemo iz stanja entropije v vedno večjo sintropijo.
Več, ko smo v parasimpatičnem stanju, bolj je življenje prijetno in lahkotno.

Vabimo vas, da v sredo, 18. 03. 2020, ob 17.00, pridete v Christianino sobo na Dvoru Trebnik v Slovenskih Konjicah (Grajska ulica 9), po svoja »navodila za uporabo«!


DA spet postanete režiser, tisti, ki odloča… Ozavestili, zavedali, občutili in vedeli boste kako!  Ne bo potrebno več  veslati na vso moč »v reki vašega življenja« proti toku. S tem zavedanjem na osnovi znanja, izkušenj in občutenja sebe, boste od sedaj dalje zavestno pluli po toku »reke vašega življenja« in VI boste kapitan, tisti, ki VEDNO zavestno izbira smer svoje plovbe!

VI ste tisti, ki odloča o čisto vsem v vašem življenju!
In VI ste tisti, ki lahko VEDNO izberete karkoli!


Prosimo, pridite v udobnih oblačilih, izvedli bomo nekaj vaj. S sabo prinesite pisalo in beležko, dobili boste veliko takoj uporabnih informacij.

VABLJENI!