POMAGAMO

*Obvestilo Civilne zaščite Slov. Konjice*
Iščejo se polnoletni, zdravi prostovoljci in prostovoljke z vozniškim izpitom, za pomoč pri dostavi nujnih življenjskih potrebščin na dom starejšim osebam, ki nimajo svojcev v naši okolici.
Zainteresirane osebe nam pošljite svoje podatke (ime, priimek, naslov, pošta, telefon, mail) na mail czsk.pomoc@gmail.com.

V kolikor poznate koga, ki potrebuje takšno pomoč pa to prav tako sporočite na štab CZ, telefonska št. 041 564 924 ali e-naslov: czsk.pomoc@gmail.com.

Aktualne informacije in obvestila CZ najdete tukaj.

#OSTANIDOMA

V izogib socialnih stikov vas prosimo, da se izognete uporabi otroških igrišč in drugih športnih površin in k temu pozovete tudi svoje prijatelje, znance, sosede… Vseh površin namreč ne moremo zakleniti.

OSTAJAMO ZAPRTI

Obveščamo vas, da iz preventivnih ukrepov preprečevanja širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID 19) do nadaljnjega uporaba zaprtih športnih površin, s katerimi upravlja Zavod za šport Slovenske Konjice ni mogoča.

Vse predvidene aktivnosti (šolski šport, rekreacija, treningi športnih društev…) so od 13. 3. 2020 do nadaljnjega preklicane. Aktualne informacije lahko spremljate na tej povezavi.

Športna društva pozivamo, da svoje člane spodbudite k preventivnemu ravnanju.