Lep pozdrav!

JAVNI RAZPISA ZA SOFINANCIRANJE LETNEGA PROGRAMA ŠPORTA IZ PRORAČUNA OBČINE SLOVENSKE KONJICE V LETU 2020

Obveščamo vas, da je danes objavljen Javni razpis za sofinanciranje letnega programa športa iz proračuna občine Slovenske Konjice v letu 2020. Obrazci in ostali dokumenti so dostopni tukaj. Rok za oddajo prijave je 07. 02. 2020.

Za pomoč in dodatne informacije se lahko obrnete na laura.krancan@sport-konjice.si ali natasa.pucnik@slovenskekonjice.si.

Ne pozabite pripraviti tudi poročila za leto 2019.

RAZPIS ZA PRIZNANJA ZA USPEHE DOSEŽENE NA PODROČJU ŠPORTA ZA LETO 2019

Obveščamo vas, da bo prireditev za podelitev priznanj za uspehe dosežene na področju športa za leto 2019 v torek, 10. 03. 2020, v Športni dvorani Slovenske Konjice. Rezervirajte si ta dan za praznovanje. Razpis za priznanja za uspehe dosežene na področju športa za leto 2019 je objavljen tukaj. Vabljeni k prijavi! Rok za predložitev predlogov z utemeljitvijo je sreda, 29. 01. 2020. 

STRATEGIJA RAZVOJA ŠPORTA V OBČINI SLOVENSKE KONJICE

V torek, 04. 02. 2020, bo med 18.00 in 19.30, na Dvoru Trebnik (Christianina soba), Grajska ulica 4, 3210 Slovenske Konjice, potekalo srečanje športnih društev občine Slovenske Konjice.

Srečanje je namenjeno:

  • strategiji razvoja športa v občini Slovenske Konjice.

IZOBRAŽEVANJA ZA TRENERJE IN UČITELJE ŠPORTA V EU

Športna organizacija Max Sports iz Poljske v letu 2020 organizira oglede dobrih praks in študijske obiske po Evropi. Gre za izobraževanja za trenerje in učitelje športa iz različnih športnih panog. Udeležba je brezplačna, udeleženci krijejo strošek nastanitve ter 50% potnih stroškov. Več informacij in prijavni obrazec najdete tukaj.

SPLETNA STRAN ZAVODA ZA ŠPORT SLOVENSKE KONJICE

Na naslovu www.sport-konjice.si najdete obnovljeno in nadgrajeno spletno stran Zavoda za šport Slovenske Konjice. V kolikor želite pri vašem društvu dodati logotip, kontaktne podatke in podrobnejši opis nam slednje pošljite na laura.krancan@sport-konjice.si.

VADBA ZA SENIORJE

Telesna aktivnost je ključnega pomena za ohranjanje kakovostnega in samostojnega življenja. Še posebej pa je pomembna za starejše, ki s pomočjo aktivnosti ohranjajo telesno gibljivost ter tako zmanjšujejo tveganja za bolezni. Redna telesna vadba krepi mišice, vpliva na zdrave kosti, blaži upadanje psihofizičnih in funkcionalnih sposobnosti telesa, pripomore k zmanjšanju stresa in depresije, izboljšuje družabne spretnosti, samospoštovanje in samozavest, krepi imunski sistem in vpliva na kvaliteto spanca.

Da bi ohranili dobro počutje starejših občanov v naši občini že več let zapored Zavod za šport Slovenske Konjice in Lambrechtov Dom izvajata program VADBA ZA SENIORJE.

BREZPLAČNO vadba za starejše občane poteka ob četrtkih ob 13.30 v Športni dvorani Slovenske Konjice. 


FACEBOOK

Vabimo vas, da Zavod za šport Slovenske Konjice spremljate na novi Facebook strani. Dostopna je tukaj. Hkrati vas prosimo, da povezavo do Facebook profila Zavoda za šport Slovenske Konjice delite na svojih spletnih straneh ter preko družabnih omrežij.

Nova stran je namenjena predvsem dodatni promociji vas, športnih društev in aktivnosti, ki jih izvajate. S tem namenom vas prosimo, da nas o vaših aktivnostih redno obveščate na mail laura.krancan@sport-konjice.si ali preko sporočil na Facebook strani.  

PONUDBA ZA VODENJE RAČUNOVODSTVA

Zavod za šport Slovenske Konjice opravlja tudi dejavnost računovodstva, ki bi jo želeli usmeriti ciljno in strokovno zgolj v računovodenje športnih društev.

V kolikor želite, da vam pripravimo ponudbo za vodenje računovodstva za leto 2020 pišite na mail laura.krancan@sport-konjice.si.

MOŽNOST DODATNEGA PRIHODKA     

Zavod za šport Slovenske Konjice ima v svoji ponudbi oddajo Športne dvorane za praznovanje rojstnih dni ter izvajanje teambuilding dogodkov. V kolikor bi želelo vaše društvo ponuditi dodatno animacijo v sklopu rojstnih dni ali teambuildingov vas prosimo, da pišete na laura.krancan@sport-konjice.si, da dogovorimo podrobnosti.

UPORABA FITNESA V ŠPORTNI DVORANI SLOVENSKE KONJICE

Športnim društvom, registriranim v Slovenskih Konjicah, je v Športni dvorani Slovenske Konjice za uporabo brezplačno na voljo fitnes. S septembrom 2019 prehajamo na nov sistem uporabe fitnesa, zato vas prosimo, da na e-naslov davorin.bauman@sport-konjice.si pošljete seznam uporabnikov v excellu (ime, priimek, datum rojstva). V kolikor posameznika ne bo na seznamu, vstop v fitnes ne bo mogoč.

JAVNI INTERES NA PODROČJU ŠPORTA

Eden od elementov novega javnega razpisa za sofinanciranje LPŠ v občini Slovenske Konjice bo tudi izkaz javnega interesa nevladne organizacije na področju športa. Postopek pridobitve statusa najdete tukaj. Poleg dodatnih točk na javnem razpisu za sofinanciranje LPŠ v občini Slovenske Konjice vam javni interes omogoča tudi vpis na seznama upravičencev do donacij iz dohodnine (do 0,5%).