Športna zveza občine Slovenske Konjice v sodelovanju s športnimi društvi že od leta 2019 izvaja brezplačne programe za otroke pod okriljem projekta ŠPORTNI MIKS. Projekt sofinancira Fundacija za šport. Otrokom so na voljo naslednji programi: NOGOMET, ATLETIKA, KOŠARKA, ROLANJE.

IGRIVA KOŠARKA

Program je bil namenjen dečkom in deklicam prve triade OŠ. Otroci na igriv način preko raznih iger in štafetnih tekmovanj spoznavajo košarko.

Starost udeležencev: 6 – 9

kontakt: mikisport07@gmail.com

TECI

Program je namenjen vsem osnovnošolcem. Otroci in mladostniki so spoznali več atletskih disciplin (teki, kros, meti, skoki).

Starost udeležencev: 6 – 14

kontakt: info@ad-kas.si

ROLAJ IN BORDAJ Z NAMI

Program je namenjen otrokom v vrtcu in v osnovni šoli. Vključeni so spoznali osnove rolanja in bordanja. Udeleženim je bila na voljo brezplačna izposoja opreme za rolanje in bordanje.

Starost udeležencev: 4 – 14

kontakt: damjan@alspkasola.com

NOGOMETNI VRTEC

Program je namenjen otrokom iz vrtca. Otroci so na zabaven način spoznali nogomet. V programu se za spodbujanje uporabljajo razne igre z žogo.

Starost udeležencev: 4 – 7

kontakt: nd.dravinja@gmail.com

Za prijavo v brezplačne programe se lahko obrnete direktno na športna društva, ki jih izvajajo. Za več informacij pišite na zveza@sport-konjice.si.