Znašli smo se v času, ko je nujno, da zaradi širitve virusa SARS-CoV-2, postavimo skrb za zdravje nas samih in ljudi okoli nas na prvo mesto. Situacija nas je s tem namenom pripeljala tako daleč, da so naše športne površine ostale prazne – šolarji so doma, športni programi društev težko sledijo potrebnim prilagoditvam. Hkrati pa se poudarja, da je športna aktivacija ključna za krepitev imunskega sistema.

V skladu z Odlokom o spremembah in dopolnitvah Odloka o omejitvah ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ter Odlokom o začasnih omejitvah pri izvajanju športne dejavnosti vas obveščamo, da so površine Športne dvorane Slovenske Konjice od 02. 11. 2020 na voljo za  izvajanje rekreacije za družine (oz. člane istega gospodinjstva).

Rekreacija je brezplačna; v dvorani lahko izvajate košarko, nogomet, badminton, tenis, odbojko. Rekreacijo je možno izvajati vse dni v tednu med 8.00 in 20.00.

Želeni termin rezervirate preko sporočila na Facebooku (https://www.facebook.com/sportkonjice), na e-naslov laura.krancan@sport-konjice.si ali telefonski številki 041 931 940. Ob rezervaciji sporočite seznam (do 6 oseb) oseb, kontaktno številko ali e-naslov ter športno panogo. Rezervacija je potrjena, ko prejmete potrditveno sporočilo.

Pred Športno dvorano Slovenske Konjice pridete 15 minut pred rezerviranim terminom. Poleg obvezne uporabe maske sabo prinesete čisto obutev za dvorano, primerna oblačila, rekvizite za rekreacijo. Osebje vam bo izmerilo temperaturo, vas opozorilo na higieno rok, pospremilo do garderobe in usmerilo na športno površino, ki je rezervirana za vas. Po končani rekreaciji se uredite v garderobi, osebje pa vas bo pospremilo do izhoda.

Na rekreacijo lahko prihajajo le zdrave osebe, za razkuževanje prostorov je poskrbljeno. Prav tako vas opozarjamo, da spoštujete ostale aktualne ukrepe, ki jih najdete na spletni strani NIJZ.

Na Zavodu za šport Slovenske Konjice redno spremljamo navodila Vlade RS, ob spremembi navodil bomo temu primerno prilagodili ponudbo.   

Ostanite zdravi in se srečamo v dvorani!

Ekipa Zavoda za šport Slovenske Konjice