Lep športen pozdrav!

STRATEGIJA RAZVOJA ŠPORTA V OBČINI SLOVENSKE KONJICE

Zavod za šport Slovenske Konjice pripravlja Strategijo razvoja športa v občini Slovenske Konjice. Slednja bo pripravljena v prvi polovici leta 2020.
Na povezavi najdete vprašalnik namenjen občanom in občankam Slovenskih Konjic. Služil bo kot osnova za pripravo Strategije razvoja športa v občini Slovenske Konjice.

Poveza do vprašalnika: https://www.1ka.si/a/236397.

Povezava do e-novice: https://www.sport-konjice.si/2019/10/24/strategija-razvoja-sporta-v-obcini-slovenske-konjice/

Povezava do vabila najdete tudi na FB profilu Zavoda za šport Slovenske Konjice: https://www.facebook.com/sportkonjice

Prosimo vas, da k sodelovanju povabite vaše člane ter po svojih kanalih informiranja in komuniciranja k sodelovanju povabite čim širši krog občanov.

Hkrati vas obveščamo, da se predvideno srečanje društev v novembru z namenom priprave strategije zamika. Srečanje bomo izvedli, ko bomo prejeli dovolj odzivov s strani društev.

DRUŠTVA VABIJO

Športno društvo Trojka Slovenske Konjice, v soboto, 23. 11. 2019, organizira 11. Žvikijev memorial. Več informacij najdete tukaj.

VADBA ZA SENIORJE

Telesna aktivnost je ključnega pomena za ohranjanje kakovostnega in samostojnega življenja. Še posebej pa je pomembna za starejše, ki s pomočjo aktivnosti ohranjajo telesno gibljivost ter tako zmanjšujejo tveganja za bolezni. Redna telesna vadba krepi mišice, vpliva na zdrave kosti, blaži upadanje psihofizičnih in funkcionalnih sposobnosti telesa, pripomore k zmanjšanju stresa in depresije, izboljšuje družabne spretnosti, samospoštovanje in samozavest, krepi imunski sistem in vpliva na kvaliteto spanca.

Da bi ohranili dobro počutje starejših občanov v naši občini že več let zapored Zavod za šport Slovenske Konjice in Lambrechtov Dom izvajata program VADBA ZA SENIORJE.

Z BREZPLAČNO vadbo za starejše občane bomo začeli v četrtek, 21. 11. 2019 ob 13.30 v Športni dvorani Slovenske Konjice. 


SPLETNA STRAN ZAVODA ZA ŠPORT SLOVENSKE KONJICE

Na naslovu www.sport-konjice.si najdete obnovljeno in nadgrajeno spletno stran Zavoda za šport Slovenske Konjice. V kolikor želite pri vašem društvu dodati logotip, kontaktne podatke in podrobnejši opis nam slednje pošljite na laura.krancan@sport-konjice.si.

IZVAJANJE LPŠ 2019

Upravičence do sredstev za sofinanciranje LPŠ 2019 pozivamo k oddaji zahtevkov za pridobitev sredstev. V kolikor teh dokumentov nimate se lahko obrnete na e-naslov laura.krancan@sport-konjice.si, prav tako smo vam na tem naslovu na voljo za dodatne informacije, pojasnila.

FACEBOOK

Vabimo vas, da Zavod za šport Slovenske Konjice spremljate na novi Facebook strani. Dostopna je tukaj. Hkrati vas prosimo, da povezavo do Facebook profila Zavoda za šport Slovenske Konjice delite na svojih spletnih straneh ter preko družabnih omrežij.

Nova stran je namenjena predvsem dodatni promociji vas, športnih društev in aktivnosti, ki jih izvajate. S tem namenom vas prosimo, da nas o vaših aktivnostih redno obveščate na mail laura.krancan@sport-konjice.si ali preko sporočil na Facebook strani.  

PONUDBA ZA VODENJE RAČUNOVODSTVA

Zavod za šport Slovenske Konjice opravlja tudi dejavnost računovodstva, ki bi jo želeli usmeriti ciljno in strokovno zgolj v računovodenje športnih društev.

V kolikor želite, da vam pripravimo ponudbo za vodenje računovodstva za leto 2020 pišite na mail laura.krancan@sport-konjice.si.

MOŽNOST DODATNEGA PRIHODKA     

Zavod za šport Slovenske Konjice ima v svoji ponudbi oddajo Športne dvorane za praznovanje rojstnih dni ter izvajanje teambuilding dogodkov. V kolikor bi želelo vaše društvo ponuditi dodatno animacijo v sklopu rojstnih dni ali teambuildingov vas prosimo, da pišete na laura.krancan@sport-konjice.si, da dogovorimo podrobnosti.

UPORABA FITNESA V ŠPORTNI DVORANI SLOVENSKE KONJICE

Športnim društvom, registriranim v Slovenskih Konjicah, je v Športni dvorani Slovenske Konjice za uporabo brezplačno na voljo fitnes. S septembrom 2019 prehajamo na nov sistem uporabe fitnesa, zato vas prosimo, da na e-naslov davorin.bauman@sport-konjice.si pošljete seznam uporabnikov v excellu (ime, priimek, datum rojstva). V kolikor posameznika ne bo na seznamu, vstop v fitnes ne bo mogoč.

POVABILO K SODELOVANJU

SPORTINUS je pooblaščeni zastopnik blagovne znamke erima. Gre za najstarejšo nemško blagovno znamko športne opreme, katere začetki segajo v leto 1900. Športna oprema erima je primerna za vse športne discipline, saj ponuja širok nabor izdelkov.

Za ogled kolekcij vam je na voljo spletna različica erima kataloga. Za več informacij se lahko obrnete na boris@sportinus.si.

JAVNI INTERES NA PODROČJU ŠPORTA

Eden od elementov novega javnega razpisa za sofinanciranje LPŠ v občini Slovenske Konjice bo tudi izkaz javnega interesa nevladne organizacije na področju športa. Postopek pridobitve statusa najdete tukaj. Poleg dodatnih točk na javnem razpisu za sofinanciranje LPŠ v občini Slovenske Konjice vam javni interes omogoča tudi vpis na seznama upravičencev do donacij iz dohodnine (do 0,5%).

Z lepimi pozdravi,

Ekipa Zavoda za šport Slovenske Konjice

———————————————————————————————–

podpis